SNYK guider ...

SNYK guider til den ny, eksperimenterende musik og lydkunst.

08.02.2017: SNYKs værkdatabase er midlertidig offline, da vi er igang med at overflytte værkdatabasen til en ny server. Vi forventer at Værkdatabasen er online igen snarest.  

I SNYKs guide til  DANSK MUSIKLIV kan du læse mere om den danske scene for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. SNYK initierer netværksarbejde og guider dig rundt i netværk indenfor ny, eksperimenterende musik og lydkunst.

Under INTERNATIONALT MUSIKLIV kan du udforske ny, eksperimenterende musik og lydkunst i udlandet. Vi har udvalgt en række links, som giver dig et overblik over ny musik-miljøet i udlandet, hvad enten du søger nye netværk, festivaler, støtteordninger eller andet.

En opdatering af alle tre guides er på vej.

KONCERTKALENDEREN er et samarbejde mellem SNYK og magasinet SEISMOGRAF om den landsdækkende koncertkalender for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. I tillæg til koncertkalenderen udsender SNYK hver uge et nyhedsbrev, som indeholder en oversigt over de kommende ugers koncerter i Danmark og Sydsverige. SNYK skal have din koncertomtale senest 14 dage inden koncerten, hvis den skal bringes i Koncertudsigten - vi glæder os til at høre fra dig på koncertudsigten(a)snyk.dk.   

Se hele  koncertkalenderen
Tilmeld dig koncertudsigten

Du er altid velkommen til at kontakte SNYK, hvis du har spørgsmål:

SNYK - ny musik
Nyrnberggade 29, kld.
2300 København S

Telefon 3393 0024
E-mail snyk(a)snyk.dk

Kontoret er åbent for personlig henvendelse mandag til fredag kl. 10 - 14.
Telefonerne er åbne fra kl. 9-16.

 

Nøgleord