SNYKs Projekter

SNYK initierer projekter til gavn for ny musik- og lydkunstscenen i Danmark. Vi samarbejder med aktører i Danmark og udlandet om koncerter, fundraising, formidling, vidensdeling og netværk.

NYE LYDE er SNYKs undervisningsmateriale om ny musik til gymnasielærere i Danmark.

G((o))ng Tomorrow er SNYKs årligt tilbagevendende musikfestival i København, som sætter scene for eksperimenterende musik i krydsfeltet mellem ny klassisk, elektronisk og rytmisk musik.

SNYKradio er et podcastmagasin for den ny, eksperimenterende musik og lydkunst på tværs af genrer – og for den radiofoniske verdens eksperimenter! Vi dækker den aktuelle scene i Danmark og udlandet samt herlig og evig aktuel auditiv kunst, kultur og historie.

KONCERTKALENDEREN er et samarbejde mellem SNYK og magasinet SEISMOGRAF om den landsdækkende koncertkalender for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. I tillæg til koncertkalenderen, udsender SNYK hver uge et nyhedsbrev med en oversigt over den   kommende uges koncerter i Danmark og Sydsverige. SNYK skal have din koncertomtale på presse@snyk.dk senest 14 dage inden koncerten, hvis den skal bringes i koncertkalenderen.
Tilmeld dig nyhedsbrevet.

SNYK samarbejder løbende med internationale aktører for at udbrede kendskabet til ny, eksperimenterende musik og lydkunst fra Danmark i udlandet.
Læs om SNYKs projekter i udlandet.

 

Nøgleord